52 weeks of health

Livsstileriet representeras av

mig Ulrika Nordin hälsovägledare, certifierad klimakteriecoach och licensierad hälsoprofilcoach genom Hälsoprofilinstitutet. Jag har många års erfarenhet av hälsovägledning både i mitt egna företag och som anställd. Jag har haft förmånen att arbeta på olika företag, inom olika verksamheter och grupper.   

Mitt mål som hälsovägledare och klimakteriecoach:
är att öka kunskapen om vår möjlighet att påverka vår hälsa, inspirera, motivera och vägleda varje unik kund att hitta sitt sätt för hälsa, välmående och hållbarhet.     

Kunder och samarbetspartner: 
Några av de arbetsplatser som jag verkat på eller samarbetar med:
·       Matfors skola 
·       CSN-Centrala studiestödsnämndens huvudkontor i Sundsvall.  
·       Fermgruppen AB
·       Moove
·       B.Å.B bygg
·       Sogeti
·       Nordea
·       Försäkringskassan
·       Livsstilskompetens
·       Arbetsförmedlingen
·       Still strong
.       Strong 4ever
.       Why IT solutions i Sundsvall 
.       Valmet

​​​​​​

Livsstileriet för alla som vill stärka hälsan långsiktigt och hållbart

  • Företag och arbetsplatser som vill investera i medarbetarnas  hälsa för ökat välmående, hållbarhet, trivsel, ökad effektivitet, miskad sjukfrånvaro och sjuknärvaro. Vi jobbar med de företag som är intresserade och ser vinsterna i att jobba med underhåll av personalen på samma sätt som man underhåller annan utrustning i företaget.
  • Till dig som känner att du  skulle må bra av eller är sugen på att  komma igång med nya vanor för en god hälsa och ökat  välmående. Har du fått fysisk aktivitet på recept (FaR) av sjukvården och behöver stöd och motivation för att komma igång.
  • Olika grupper - kanske ni är en föräldragrupp, pensionärsgrupp, arbetskollegor eller kompisgäng som tillsammans vill komma igång och få lite motivation och inspiration till att göra någon livsstilsförbättring.